Gebruiker:
Wachtwoord:
          
Feyenoord kan voor de titel gaan.
Ja.
Nee.
Weet ik niet.


  Laatste duel
AZ vs Feyenoord
1 - 1
Alle Uitslagen

   Onze tips:
  :: Online bloemen bestellen
  :: Eredivisie Kijkcode Kopen
  :: Live Voetbal kijken
  :: Wedden

Zoeken:
Wedden op Sport - Voor de echte sportkenner

Feyenoordfans.net 

Feyenoordfans is een onafhankelijke fansite van Feyenoord. Wij streven ernaar om ons hoofddoel te bereiken. Dit houdt in dat wij alle supporters, fans en bezoekers op de hoogte willen houden van het laatste nieuws rondom Feyenoord. Naast het trouwe vaste nieuws melden wij ook geruchten.

Ben jij een 'Echte Feyenoordfan' dan kun je bijna niet zonder Feyenoordfans.net. Naast het updaten van nieuwsberichten zijn er ook andere onderdelen op de website te vinden. Zo is er uitgebreide spelersinformatie en kun je alle wedstrijdstatistieken van het seizoen bekijken. Ook besteden wij aandacht aan de club historie, transfers en stadion informatie.

Wat ook belangrijk voor ons is, is dat de fans het naar de zin hebben. Zo hebben wij wekelijks leuke download mogelijkheden voor de bezoekers, die het plezier op de computer kunnen verhogen.

Naast deze complete site is er ook een groot forum. In samenwerking met verschillende andere Feyenoord sites houden wij het forum dagelijks up-to-date en zorgen we ervoor dat u ook daar de laatste ontwikkelingen niet mist over Feyenoord.

 

Adverteren:
Heeft u interesse om op Feyenoordfans.net te adverteren? Dat kan! Wij trekken dagelijks ruim over de 10.000 unieke bezoekers en meer dan 60.000 hits. Voor bedrijven en andere sites hebben wij speciale advertentie pakketten. Voor meer informatie: sales@maumar-media.nl

Contact:
Wij krijgen dagelijks veel vragen over Feyenoord. Echter willen wij nogmaals benadrukken dat wij een fansite zijn en niet de officiële site. Vragen over Feyenoord verwijzen wij graag door naar de officiële site van Feyenoord Rotterdam


Nieuwsbronnen: Telegraaf, Sportweek, AD, Voetbalprimeur, Headliner.nl, ANP nieuws en Fcupdate.

Foto's: In samenwerking met Orangepictures